Appartement (157)
Hotel (110)
Aparthotel (34)
Resort (24)
Villa (21)
Bungalow (9)
Studio (2)

Reizen Portugal

Heeft u zin in een reis naar het prachtige vakantieland Portugal?

Portugal is het land wat bekend staat om haar vriendelijke inwoners, prachtige landschappen en cultuur. Elk jaar weer reizen er steeds Nederlandse vakantiegangers naar dit land. De grootte van Portugal is vergelijkbaar met 2 keer Nederland. Naast het vasteland heeft Portugal ook nog twee mooie eilanden die een reis waard zijn: Madeira (het bloemeneiland) en de Azoren. De welbekende regio in het zuiden van Portugal is de Algarve. Reizen naar de Algarve zijn zeer geliefd vanwege het mooie weer, luxe en haar mooie kustlijn.

De populariteit van Portugal als vakantieland groeit met het jaar. Dit is ook niet vreemd. Wat dacht u bijvoorbeeld van de schitterende sprookjes paleizen in Sintra of de vele accommodatie mogelijkheden in Portugal. Daarnaast is een bezoekje aan te raden naar de hoofdstad zelf van Portugal, Lissabon. Hier staan nog altijd de historische gebouwen, maar ook zijn er genoeg winkeltjes en lekkere restaurantjes. Ook andere steden zoals Porto, Estoril, Lissabon, Vilamoura en Cascais zijn zeker de moeite van een reis waard.


Het unieke van dit land is dat men er kan verblijven in de mooie pousadas. Pousadas zijn soort 4 of 5 sterren hotels gelegen in oude gebouwen zoals kastelen, paleizen maar ook kloosters. Ze zijn overal in Portugal te vinden. Hier vind u nog altijd de traditionele cultuur zoals de heerlijk keuken. Naast deze pousadas zijn er nog veel meer reis mogelijkheden om ergens in Portugal te overnachten zoals campings, appartementen, hotels of vakantiehuizen zoals een Bed & Breakfast.

Boa viagem toegewenst!

De Portugal Vakantie Atlas biedt u een aantal mooie en goedkope reizen aan naar Portugal. Vindt uw vakantie reis nu via onze website! Selecteer uw gewenste regio boven aan deze pagina of bezoek de home pagina voor de laatste vakantie reizen naar Portugal.