Appartement (8)
Resort (3)
Hotel (2)
Villa (1)
Regio's
Algarve (253)
Plaatsen
Alvor (14)

Over Alvor

Alvor is een voormalig typisch Portugees vissersdorpje met een sfeervol, oud centrum dat meer landinwaarts ligt. Deze goedkope vakantiebestemming ligt tussen Portimao en Lagos in, ongeveer 65 kilometer ten westen van Faro. Alvor beschikt over vele winkels en souvenirs en de gevels zijn met moza´ek ingelegd. Aan de rand van het centrum ligt een kleine vissershaven, met een mooi uitzicht op de rivier Alvor. Daarnaast zijn er vele gezellige terrasjes aanwezig in deze mooie Portugese stad. Deze vakantiebestemming is perfect als u op zoek bent naar zon, zee en strand.

In het centrum kunt u een heerlijke, goedkope maaltijd nuttigen. Er zijn verschillende visrestaurants te vinden, maar u kunt er ook terecht voor andere smakelijke, Portugese maaltijden en diners. Het centrum bevindt zich in het oorspronkelijke, oude deel van Alvor. Ondanks het feit dat Alvor is omgeven door luxe hotels en appartementen, hangt er in dit Portugese dorp nog altijd dezelfde oude, vertrouwde sfeer. Dat maakt een bezoek aan dit vakantieadres zeker de moeite waard! Alvor beschikt over twee zandstranden. Het ene strand is een zandstrand, dat aan beide kanten wordt begrensd door hoge zandsteenrotsen, met daarachter lage duinen. Het andere zandstrand is ook begrensd door zandsteenrotsen en is alleen te bereiken via treden. Tijdens uw vakantie in dit Portugese dorp kunt u hier genieten van de zon, het strand en de zee. Wilt u een goedkope vakantie of last-minute naar de zon? Boek dan nu uw vakantie en proef de sfeer in dit oude vissersdorpje met zijn prachtige zandstranden!

Lees meer

Zomervakantie Atlas toppers in Alvor

Appartement Alvormar

Appartement Alvormar

Algarve Alvor

Appartementen Alvormar is een leuk en comfortabel appartementencomplex en bovendien gunstig gelegen met het centrum van Alvor op een steenworp afstand. U kunt hier lekker genieten in het zwembad of ontspannen met

een drankje op het zonneterras. Met de kinderen op vakantie? Hier hoeft u zich geen zorgen over te maken, deze vermaken zich prima in de spelletjesruimte, miniclub, minigolf of het kinderbad.

Lees meer over deze accommodatie