Appartement (157)
Hotel (110)
Aparthotel (34)
Resort (24)
Villa (21)
Bungalow (9)
Studio (2)

Hoe Werkt Het

Hoe werkt de Portugal Vakantie Atlas?
Iemand die vaker van het internet gebruikt maakt zal deze website niet ingewikkeld vinden. Echter voor personen die minder ervaren zijn met het internet is er een handleiding ontwikkeld. Zo is deze website van Portugal Vakantie Atlas op verschillende manieren te gebruiken.
1. Bij de eerste mogelijkheid heeft u nog geen idee naar welk land, regio of plaats u op vakantie wilt gaan. Bovendien weet u nog niet in welk type accommodatie u vakantie wilt vieren zoals een hotel, appartement of vakantiehuis.
Op deze pagina treft u in het midden een bepaalde indeling aan. Bij de lijst kunt u naar beneden scrollen met de verticale balk die langs de landen staat. Zo kunt u snel kiezen en bekijken naar welke regio's u heen kunt. Over de verschillende regio's is meer informatie te lezen.
Zodra u de regio van uw keuze heeft gevonden kunt u vervolgens kiezen voor de accommodatie die u wenst. Zo kunt u bijvoorbeeld verblijven in een hotel, appartement, vakantiehuis of op de camping. Daarna kunt u bepalen welke vakantie aanbieding u wilt boeken door te klikken op het desbetreffende logo van de reisaanbieder.
Nadien komt u terecht op de website van de echte aanbieder.  Op deze website vindt u meer gedetailleerde informatie, waarbij u kunt kijken of de reis inclusief accommodatie, vlucht en transfer is.

2. Bij de tweede mogelijkheid heeft u wel al een idee wanneer u op vakantie wilt gaan, wat uw budget is en in welk soort accommodatie u wilt verblijven.
Links op het scherm ziet u allerlei opties waar u uw zoekresultaten op kunt filteren. Zodra u klikt op een optie wordt uw selectie aangepast. Wanneer u bijvoorbeeld in de maand mei op vakantie wenst te gaan kiest u voor de maand mei bij ?vertrek data?. Tevens kunt u kiezen voor een bepaald prijsniveau om uw budget in te stellen.
Mocht u graag een last minute vakantie willen boeken is dit ook mogelijk bij Portugal Vakantie Atlas. Stel, het is bijvoorbeeld 28 mei en u wilt graag zo snel mogelijk weg, dan moet u klikken op de maand mei om zo alle voordelige vakantieaanbiedingen te zien voor deze maand. Indien u graag een all inclusive vakantie wilt, vink deze optie dan aan.