Hotel (3)
Appartement (2)
Aparthotel (1)
Regio's
Algarve (253)

Over Monte Gordo

Bent u op zoek naar zon, zee en strand? Dan is Monte Gordo op het eiland Madeira de perfecte bestemming voor u; deze Portugese stad heeft een zandstrand van zestien kilometer lang. De stad ligt in Oost-Algarve en is uitgegroeid tot een populaire badplaats met veel hotels en appartementen. Het heeft echter wel de Portugese sfeer weten te behouden. De stad heeft bovendien een perfecte ligging voor excursies naar bijvoorbeeld Lissabon, die vaak heel goedkoop zijn.

Het centrum van Monte Gordo biedt leuke winkels, terrasjes en cafés. Daarnaast zijn er verschillende restaurants en voldoende uitgaansgelegenheden aanwezig. Er is ook een casino, waar u een spectaculaire avond beleeft met show en bijbehorend diner. In de directe nabijheid van het centrum staan moderne hotels en appartementen, die garant staan voor een aangename vakantie. Tevens treft u in deze voormalige vissersplaats kleurrijke, oude vissershuisjes aan.

Monte Gordo is door de vlakte bijzonder geschikt om te fietsen of te wandelen, zodat u kunt genieten van  het prachtige natuurreservaat. Daarnaast beschikt deze Portugese stad over een station, wat reizen tijdens uw vakantie vergemakkelijkt. De trein vertrekt richting Faro en Spanje. Richting Faro rijdt de trein langs diverse mooie plaatsen en de kaartjes zijn zeer goedkoop. Verder zijn er veel georganiseerde excursies, naar onder andere Lissabon.

Bent u opzoek naar een goedkope last-minute of vakantie? Boek dan nu uw vakantie naar dit eiland in Portugal en ervaar de Portugese sfeer in het voormalige vissersdorpje Monte Gordo.
Lees meer

Zomervakantie Atlas toppers in Monte Gordo

Appartement Dunamar

Appartement Dunamar

Algarve Algarve Monte Gordo

Al jaren een zeer geliefd complex van vele Nederlanders. Direct aan het strand gelegen met moderne en comfortabele appartementen. Viersterrenhotel Dunamar is een van de bekendste complexen in Monte Gordo

en zeer geliefd bij vele Nederlan...

Lees meer over deze accommodatie