Appartement (12)
Resort (3)
Aparthotel (3)
Hotel (2)
Regio's
Algarve (253)

Over Olhos D Agua

Olhos D\'Agua is een klein vissersdorpje dat is gelegen in Portugal, grenzend aan het Portugese Algarve. Sinds een twintigtal jaren gaan er steeds meer mensen naar Algarve in de zomervakantie, om daar te kunnen genieten van de zon, de zee en het prachtige strand. Olhos d\'Agua wordt als vakantiebestemming steeds populairder en er worden meer en meer vakantievilla\'s, appartementen en hotels gebouwd. Niet alleen is de ligging perfect voor excursies naar onder andere Albufeira, maar bovendien staat Portugal ook bekend om de goedkope vakanties.

Voor gezelligheid bent u bij deze badplaats in Portugal op het juiste adres: het sfeervolle centrum beschikt over een grote verscheidenheid aan restaurants, winkels en gezellige kraampjes. Bovendien kunt u er heerlijk eten voor een goedkope prijs. Het dorp beschikt vooral over visgerechten, maar ook andere typische gerechten uit Portugal staan op de kaart. Wilt u af en toe wat rust? Ook dan is Olhos d\\\'Agua een perfecte locatie voor u: geniet van de prachtige baaien, ga lekker zonnen op het strand of duik eens van de hoge rotsen af.

Het uitgaansleven is in Olga d\\\'Agua een stuk rustiger dan in het nabijgelegen Albufeira, maar dat maakt in dit prachtige dorpje niets uit. De bruisende, Portugese sfeer proef, zie en ruik je namelijk overal. In de ochtend maakt  u een uitgebreide wandeling langs het strand, \\\'s middags drinkt u een lekker drankje op het zonnige terras en \\\'s avonds maakt de barman een overheerlijke cocktail voor u klaar.

Wilt u genieten van deze prachtige vakantiebestemming voor een goedkope prijs? Boek dan snel uw reis of last-minute en voor u het weet ligt u in het zonnetje aan het Portugese strand.

Lees meer

Zomervakantie Atlas toppers in Olhos D Agua

Hotel Porto Bay Falesia

Hotel Porto Bay Falesia

Algarve Algarve Olhos D Agua

Het paradepaardje van de Porto Bay keten, prachtig gelegn aan een klif met uitzicht op zee en direct aan het strand (bereikbaar via een trap). Viersterrenhotel Porto Bay Faleisa heeft

naast een geweldige ligging, een verzorgde tuin met g...

Lees meer over deze accommodatie