Appartement (7)
Hotel (7)
Bungalow (3)
Villa (2)
Regio's
Algarve (253)

Over Armacao De Pera

Wat eens het centrum was van de tonijnvisserij, is tegenwoordig een cultureel vakantieparadijs voor toeristen. ArmaÁ„o de PÍra is een vissersdorpje dat grenst aan het langste strand van het Portugese Algarve. De goudgele stranden, hoge rotsen en luxe hotels bezorgen u samen met de warme zon het ultieme vakantiegevoel. Deze goedkope bestemming in Portugal is door zijn ligging bovendien uiterst geschikt om excursies naar bijvoorbeeld Albufeira te ondernemen.

In het oude centrum van deze badplaats geniet u van uw drankje op het zonnige terras, loopt u door de sierlijke, smalle straatjes en treft u vele gekleurde vissersbootjes langs de kade aan. Van al deze culturele inspanningen krijgt u natuurlijk wel honger. Gelukkig heeft dit idyllische dorpje uit Portugal dan ook vele restaurants in de aanbieding. Het eten in  ArmaÁ„o de PÍra is gezellig, goedkoop en zal u zeker goed smaken! Tijdens uw vakantie hoeft u niet alleen te kiezen uit excursies naar Albufeira of andere plaatsen rondom Algarve, maar u kunt bijvoorbeeld ook met de boot vanaf het strand van  ArmaÁ„o de PÍra tot aan Carvoeiro. Er zijn daar maar liefst 18 grotten te bewonderen, die als de mooiste van Algarve worden beschouwd. Deze grotten zijn het bezoek tijdens uw vakantie zeker waard! Wilt u weten wat dit oude vissersdorpje allemaal in petto heeft? Boek dan snel uw vakantie of last-minute, aanschouw de prachtige cultuur en geniet van de zon, de zee en het strand!

Lees meer

Zomervakantie Atlas toppers in Armacao De Pera

Hotel Vila Gale Nautico

Hotel Vila Gale Nautico

Algarve Algarve Armacao De Pera

Hotel Vila Gale Nautico is een schitterend hotel geheel gebouwd in maritieme stijl. Het is rustig gelegen en op korte afstand van het centrum en het kilometerslange zandstrand. Zeker een aanrader voor

een heerlijk ontspannen vakantie.

Lees meer over deze accommodatie