Hotel (5)
Villa (1)
Aparthotel (1)
Appartement (1)
Plaatsen
Cascais (8)

Over Cascais

Cascais is een sfeervolle, Portugese vakantiebestemming, gelegen aan een mooi zandstrand en omringd door gezellige steegjes, een grote boulevard en lekkere restaurants. De stad ligt in de provincie Algarve, in het zuiden van Portugal en aan het einde van de Estoril kust. Deze kust strekt zich uit van Lissabon tot aan de Atlantische oceaan en het gebied heeft een zacht klimaat, waardoor het ook in de herfst goed vertoeven is. De Algarve kent geen echte winter, wat het gebied tot een perfecte vakantiebestemming maakt. Cascais is één van de vele dorpjes in Portugal die zijn charme als vissersdorp nog niet verloren heeft. Op deze vakantiebestemming wordt nog steeds gevist en de vis wordt overal aangeboden.

Fijn om te weten is bovendien dat u in Cascais niet door toeristen wordt overspoeld. U kunt er rustig een hapje eten in één van de vele restaurants, waar u kunt genieten van verse visspecialiteiten. Het centrum beschikt verder over genoeg goedkope restaurants, cafés en uitgaansgelegenheden.

Het Portugese dorp heeft een perfecte ligging: Cascais is slechts een half uurtje rijden van het fantastische Lissabon en verder kunnen de omliggende steden Faro en Albufeira worden bezocht. In Faro en Albufeira kunt u lekker winkelen, maar u kunt in deze steden ook interessante excursies maken. Kortom: er is genoeg te doen!

Wilt u goedkoop op vakantie naar Portugal en genieten van de authentieke sfeer van Cascais? Boek dan nu uw vakantie en geniet van de zon, de zee en het strand.

Lees meer

Zomervakantie Atlas toppers in Cascais

Hotel Baia

Hotel Baia

Costa Lisboa Cascais

Hotel Baia ligt in het centrum van Cascais met in de directe omgeving vele restaurants, bars en winkels. Met het strand voor de deur is dit de ideale plek om vakantie te

vieren.

Lees meer over deze accommodatie