Hotel (21)
Aparthotel (8)
Appartement (4)
Resort (1)
Regio's
Madeira (49)
Plaatsen
Funchal (34)

Over Funchal

De hoofdstad en tegens grote trekpleister van het eiland Madeira in Portugal is Funchal. Funchal is gelegen in het zuiden van het eiland. Met luxueuze hotels, restaurants en bars, winkelstraten, musea en prachtige bloementuinen, is Funchal de ideale locatie voor een zonnige vakantie. Een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Funchal is de promenade die langs Marina de haven is gevestigd. Je kunt heerlijk wandelen langs mooie gebouwen tot aan het fort Sao Tiago. In de buurt van Marina liggen een aantal musea bij elkaar, zoals het wijnmuseum, het kunstmuseum Arte Sacra en het museum van Christoffel Columbus. Houd u meer van een wandeling in een groene en rustige omgeving of wilt u gewoon een prachtig uitzicht op de baai van Funchal? Dan bent u bij het park Santa Catarina aan het juiste adres. Dit park bestrijkt ongeveer 36km2 en biedt een mooie combinaties van bloemen en bloem. Kortom echt een park om tot rust te komen. Ook is er een kleine speeltuin aanwezig, ideaal voor de kleintjes. Iedereen die een vakantie boekt op het eiland Madeira van Portugal moet Funchal zeker gezien hebben.


Lees meer

Zomervakantie Atlas toppers in Funchal

Aparthotel Da Sť

Aparthotel Da Sť

Madeira Eiland Madeira Funchal

Wilt u graag eens in een bijzondere accommodatie verblijven? Bij Aparthotel Da Sť bent u dan aan het juiste adres. In een monumentaal pand zijn mooie comfortabele appartementen en kamers gevestigd en

als klap op de vuurpijl begeeft u zich te midden van het leuke centrum van Funchal!
Voor de romanticus onder ons, een bezoek aan het dakterras van Da Sť mag zeker niet ontbreken voor een mooie zonsondergang met een glas champagne!

Lees meer over deze accommodatie