Hotel (28)
Aparthotel (11)
Appartement (6)
Bungalow (2)
Villa (1)
Resort (1)
Regio's
Madeira (49)

Over Madeira

Madeira is een Portugees eiland in de Atlantische Oceaan en ligt een paar duizend kilometer links van het Portugese vasteland. Het staat ook wel bekend als het \'bloemeneiland\' vanwege haar pracht aan hoeveelheid van mooie exotische bloemen. Ook zijn er speciale diersoorten te bekijken. Zo is Madeira de enige plek op de wereld waar de kanarie in de wilde natuur voorkomt. Het vakantie eiland heeft een aangenaam klimaat en beschikt over mooie natuur waardoor het eiland zeer geliefd is onder wandelaars. Voor iemand die wat meer te doen wil hebben kan de hoofdstad bezoeken van het eiland: Funchal.

In Funchal liggen een aantal musea, grote jachthaven en gezellige barretjes om te bezoeken. Of wat dacht u van een dagje genieten op een Portugeze catamaran? Ook op culinair gebied heeft Madeira genoeg te bieden. Zo kunt u er de heerlijke Madeira wijn proeven of voor wie van vis houdt kan de lange zwarte vis uitproberen waar het eiland om bekend staat.

Lees meer

Atlas toppers in Madeira

Aparthotel Da Sť

Aparthotel Da Sť

Madeira Eiland Madeira Funchal

Wilt u graag eens in een bijzondere accommodatie verblijven? Bij Aparthotel Da Sť bent u dan aan het juiste adres. In een monumentaal pand zijn mooie comfortabele appartementen en kamers gevestigd en

als klap op de vuurpijl begeeft u zich te midden van het leuke centrum van Funchal!
Voor de romanticus onder ons, een bezoek aan het dakterras van Da Sť mag zeker niet ontbreken voor een mooie zonsondergang met een glas champagne!

Lees meer over deze accommodatie