Villa (1)
Regio's
Madeira (49)

Over de Portugalvakantie Atlas

Van harte welkom op de Portugalvakantie Atlas. Alle Informatie over goedkope vakanties &  reizen naar Santa Cruz in Portugal vindt u snel en gemakkelijk met de Portugal vakantie atlas. Vergelijk uw ideale zomervakantie bestemming in Santa Cruz en vind altijd de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u allerlei soorten vakanties naar Santa Cruz die op elk moment beschikbaar zijn. Van goedkope strandvakanties, luxe all inclusive reizen en vliegreizen tot compleet georganiseerde rondreizen door Santa Cruz. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van vakantie reizen in Santa Cruz, Portugal:

Zomervakantie Atlas toppers in Santa Cruz

SUNRISE VILLA

SUNRISE VILLA

Madeira Santa Cruz

Deze vakantiewoning ligt op Madeira, direct aan het zuidelijke strand van Santa Cruz en ligt op slechts 15 minuten van Funchal. Santa Cruz is een vriendelijk stadje met mooie tuinen en wandelpaden.

U kunt genieten van de rust van deze plaats, waar verschillende restaurants, bars, koffiegelegenheden en winkels (waar o.a. handgemaakte artikelen worden verkocht) vriendelijk hun gasten verwelkomen. De Golfstroom langs de kust van Madeira is de reden dat er het hele jaar door mooi weer is, in de zomer is het warm en de winters zijn zacht. Dit prachtige vakantiehuis is gebouwd op een rots langs de bijzondere mooie kust van Madeira. Het terras is ruim en voorzien van ligstoelen. Het biedt u schitterende zonnenstralen en een bijzonder uitzicht op de oceaan. Voor de gasten die van verkoeling houden, is er een zwembad. Veel palmbomen en cactussen maken de omgeving magisch. U kunt gebruik maken van de B.B.Q. Het prachtige uitzicht op zee, het geluid van de golven en de zonnestralen van Madeira maken uw vakantie onvergetelijk.

Lees meer over deze accommodatie