SUNRISE VILLA
Geef uw mening

SUNRISE VILLA

Deze vakantiewoning ligt op Madeira, direct aan het zuidelijke strand van Santa Cruz en ligt op slechts 15 minuten van Funchal. Santa Cruz is een vriendelijk stadje met mooie tuinen en wandelpaden.

U kunt genieten van de rust van deze plaats, waar verschillende restaurants, bars, koffiegelegenheden en winkels (waar o.a. handgemaakte artikelen worden verkocht) vriendelijk hun gasten verwelkomen. De Golfstroom langs de kust van Madeira is de reden dat er het hele jaar door mooi weer is, in de zomer is het warm en de winters zijn zacht. Dit prachtige vakantiehuis is gebouwd op een rots langs de bijzondere mooie kust van Madeira. Het terras is ruim en voorzien van ligstoelen. Het biedt u schitterende zonnenstralen en een bijzonder uitzicht op de oceaan. Voor de gasten die van verkoeling houden, is er een zwembad. Veel palmbomen en cactussen maken de omgeving magisch. U kunt gebruik maken van de B.B.Q. Het prachtige uitzicht op zee, het geluid van de golven en de zonnestralen van Madeira maken uw vakantie onvergetelijk.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Portugal vakantie reizen aanbiedingen voor in Santa Cruz, Madeira, Portugal. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Deze vakantiewoning ligt op Madeira, direct aan het zuidelijke strand van Santa Cruz en ligt op slechts 15 minuten van Funchal. Santa Cruz is een vriendelijk stadje met mooie tuinen en wandelpaden. U kunt genieten van de rust van deze plaats, waar verschillende restaurants, bars, koffiegelegenheden en winkels (waar o.a. handgemaakte artikelen worden verkocht) vriendelijk hun gasten verwelkomen. De Golfstroom langs de kust van Madeira is de reden dat er het hele jaar door mooi weer is, in de zomer is het warm en de winters zijn zacht. Dit prachtige vakantiehuis is gebouwd op een rots langs de bijzondere mooie kust van Madeira. Het terras is ruim en voorzien van ligstoelen. Het biedt u schitterende zonnenstralen en een bijzonder uitzicht op de oceaan. Voor de gasten die van verkoeling houden, is er een zwembad. Veel palmbomen en cactussen maken de omgeving magisch. U kunt gebruik maken van de B.B.Q. Het prachtige uitzicht op zee, het geluid van de golven en de zonnestralen van Madeira maken uw vakantie onvergetelijk.
Uw zomervakantie in SUNRISE VILLA, Bron:
Uw Portugal vakantie reizen in SUNRISE VILLA (Bron: bungalownet)
  • SUNRISE VILLA