Hotel (19)
Plaatsen
Lissabon (19)

Over Lissabon

Bem-vindo a Lisboa! (Welkom in Lissabon) Lissabon is de hoofdstad van Portugal en wordt vaak de witte stad genoemd. In de stad zijn er genoeg bezienswaardigheden. U kunt lekker shoppen maar ook heerlijk eten in één van de vele restaurantjes die Lissabon heeft. Enkele bekende bezienswaardigheden zijn de Torre de Belèm en het Mosterio dos Jerónimos. Ook het Castelo de São Jorge is prachtig om te zien.   Het ideale vervoer door de stad Lissabon is per tram of metro. Mocht je veel van het openbaar vervoer gebruik willen maken is de Lisboa Card erg handig. Hiermee kun je gratis met het openbaar vervoer en krijg je gratis entree of in ieder geval korting voor musea en andere bezienswaardigheden. Iets geheel nieuws waarmee u ook de stad kunt verkennen is de zogenaamde GoCar. Dit is een soort van klein wagentje met open dak dat beschikt over navigatie en een sprekende gids.

Heeft u na die bezienswaardigheden wel genoeg gezien dan is het misschien wel leuk voor u om wat te gaan shoppen in Lissabon. De wijk Baixa, El Corte Inglés of het Centro Comercial Colomo bieden volop keuze waar u gegarandeerd met iets leuks terug komt. Een tip voor wie van plan is om heel veel te kopen is de Lisbon Shopping Card geschikt. Deze kaart biedt korting tussen de 5 en 10% op meer dan 200 winkels in diverse wijken van Lissabon.

Boek nu uw hotel of appartement in Lissabon en geniet van een fijne vakantie!

Lees meer

Zomervakantie Atlas toppers in Lissabon

Hotel Amazonia Lisboa

Hotel Amazonia Lisboa

Costa Lisboa Lissabon Lissabon

Hotel Amazonia Lisboa is een verzorgd 3-sterren hotel met een rustige en centrale ligging, gelegen op ca. 5 minuten lopen van de Praça Marquês de Pombal en ca. 10 minuten van het

Museu de Historia Natural en het Jardim Botânico in Portugal.

Lees meer over deze accommodatie