Appartement (9)
Hotel (2)
Resort (2)
Regio's
Algarve (253)
Plaatsen
Lagos (13)

Over Lagos

Aan de prachtige zuidkust van de Algarve in Portugal ligt Lagos. Lagos wordt ook wel de Parel van de Algarve genoemd. In het noorden van Lagos ligt de Monchique, het bergmassief. De Monchique zorgt ervoor dat de wind en wolken worden afgeschermd en dat komt zeker het aantal zonuren gunstig tegemoet. In het zijden van Lagos stroomt een ware golfstroom, dat betekend zachte winters en heerlijk voorjaar en najaar. Goudgele stranden en roodachtige rotsen zijn kenmerkend voor de zeven speciale zandstranden van Lagos. De stranden van Lagos zijn een van de mooiste standen van de provincie Algarve. En als u geluk heeft kan het zomaar voorkomen dat u een school dolfijnen ziet voorbij zwemmen. Doordat Lagos gebouwd is op een heuvel,beschikt Lagos over een schittert uitzicht over de baai en vissershaven. Verder is de binnenstad nog in de originele stratenpatroon en zijn er vele historische gebouwen. Maar ook vele gezellige terrasjes, winkels en restaurantjes zijn er aanwezig. Ook door de vriendelijke inwoners krijgt Lagos een relaxte en bijzondere uitstraling, die zeker een vakantie waard is.


Lees meer

Zomervakantie Atlas toppers in Lagos

Appartement Ancora Park

Appartement Ancora Park

Algarve Lagos

Net buiten het gezellige centrum van Lagos vindt u Appartementen Ancora Park. Dit complex is van alle gemakken voorzien, zo is er een mooi groot zwembad met ligbedden en parasols en zelfs

een handdoekenservice. De appartementen zijn netjes ingericht. Op ongeveer 700 meter van uw verblijf ligt het Porto de Mos strand waar u een prachtige zonsondergang mee kunt maken. Dit is iet swat u zeker een keertje mee moet maken.

Lees meer over deze accommodatie