Appartement (157)
Hotel (110)
Aparthotel (34)
Resort (24)
Villa (21)
Bungalow (9)
Studio (2)

Fly Drive Portugal

De fly drive vakantie is een ideale manier om Portugal te ontdekken en wordt steeds populairder onder de Nederlandse toeristen. Bij een fly drive vakantie is de huur van een auto en het vliegticket inbegrepen. Het is dus een soort pakket waarbij u niet het ticket en auto los hoeft te regelen. Vaak vliegt u eerst naar een vliegveld in Portugal. Dit kan Faro zijn maar het kan ook Lissabon of Porto zijn, afhankelijk van het type vliegmaatschappij. Bij aankomst gaat u naar het autohuur verblijf, waar u een huurauto tot uw beschikking heeft zodat uw vakantie echt kan gaan beginnen.

Om een auto te mogen huren moet u in het bezit zijn van een geldig paspoort, rijbewijs en moet u minstens 21 jaar zijn. Eventueel kunt u ervoor kiezen om ook van tevoren alle hotels te regelen maar dan bent u wel meer gebonden.

De Portugal Zomervakantie biedt u diverse Fly drive reis mogelijkheden in Portugal aan. Vergelijk en boek deze nu! Het actuele aanbod van Portugal fly drive vakanties vindt u op de home pagina.