Appartement (157)
Hotel (110)
Aparthotel (34)
Resort (24)
Villa (21)
Bungalow (9)
Studio (2)

Vakantie Algarve

Bent u op zoek naar een vakantie in de Algarve in Portugal? De Algarve is een streek in het zuiden van Portugal en biedt tal van mooie bezienswaardigheden en luxe hotels maar nog veel meer accommodatie mogelijkheden om uw vakantie compleet te maken.

Portugal is een schitterend en puur land waar de mensen zeer gastvrij en ontzettend vriendelijk zijn. Het land biedt prachtige zandstranden, een goede keuken, helderblauwe zee en talloze schilderachtige vissersdorpjes.

Ook biedt de Algarve voldoende mogelijkheden voor fanatieke watersporters, tennissers, fietsers en golfers. Zo liggen er in Portugal de meest bekende golfbanen van Europa en heeft dit land het hele jaar door het ideale klimaat om te golfen. Verder ligt er een leuk waterpretpark voor mensen die wel wat afkoeling kunnen gebruiken tijdens de vakantie.

Naast de hoofdstad Lissabon zijn de plaatsen als Albufeira, Lagos, Praia da Luz en Faro zeker een bezoekje waard. Daarnaast biedt de Algarve tal van andere leuke activiteiten zoals een Jeepsafari of een dagje zwemmen met dolfijnen. Hoe gaaf is dat? Of wat dacht u van een bezoekje brengen aan de traditionele leuke markten waar men verse vis verkoopt. Kortom, een vakantie in de Algarve is een echte aanrader om heen te reizen!

Bekijk snel het aanbod voor een goedkope vakantie of lastminute naar de Algarve!