Alfamar Beach & Sport Resort Voordeel
Geef uw mening

Alfamar Beach & Sport Resort Voordeel

Dit complex is omgeven door groene pijnbomen en ligt direct aan het goudgele zandstrand van Praia da Falésia en zo bent u dus maar een paar stappen verwijderd van een heerlijk dagje

luieren op het strand. Ook de sportievelingen zullen zeker onder de indruk zijn, want de keuze uit allerlei faciliteiten is groot. Als u het echt niet weet, dan laat u zich gewoon verrassen door het activiteitenprogramma van het animatieteam.

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Alfamar Beach & Sport Resort Voordeel in Albufeira, Portugal

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VakantiediscounterZie site aanbieder€ 232,00vrije keuze
SunwebZie site aanbieder€ 269,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (1)
In een heerlijk rustige omgeving vindt u Appartementen & Villa?s Senhora da Rocha. Ideaal voor een ontspannen familievakantie. Het prachtige zandstrand is via een trappetje bereikbaar, de kans zit erin dat u het strand wel eens helemaal voor uzelf heeft. Er zijn tal van mogelijkheden om actief bezig te zijn, voor de kleintjes is er een miniclub en anderen kunnen een lekkere duik nemen of zich uitleven op de tennisbaan. Geniet tijdens uw vakantie vooral van het aangename klimaat en het prachtige landschap dat de omgeving van Armaçao de Pêra te bieden heeft.
 Lees meer bij Sunweb
Dit complex is omgeven door groene pijnbomen en ligt direct aan het goudgele zandstrand van Praia da Falésia en zo bent u dus maar een paar stappen verwijderd van een heerlijk dagje luieren op het strand. Ook de sportievelingen zullen zeker onder de indruk zijn, want de keuze uit allerlei faciliteiten is groot. Als u het echt niet weet, dan laat u zich gewoon verrassen door het activiteitenprogramma van het animatieteam.
 Lees meer bij Vakantiediscounter
Uw zomervakantie in Alfamar Beach & Sport Resort Voordeel, Bron:
Uw Portugal vakantie reizen in Alfamar Beach & Sport Resort Voordeel (Bron: vakantiediscounter)
  • Alfamar Beach & Sport Resort Voordeel