Appartement Cantinho do Mar
Geef uw mening

Appartement Cantinho do Mar

Met haar ideale ligging is Cantinho do Mar de perfecte basis voor een geslaagde vakantie in het gezellige Albufeira! Het complex ligt tussen het knusse oude centrum van Albufeira en het uitgaanscentrum

de Strip. De Strip is het uitgaansgedeelte waar je je hele vakantie lang kunt feesten! Het complex beschikt over een zwembad waar je lekker kunt relaxen, het strand ligt op ongeveer 1500 meter afstand.

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Appartement Cantinho Do Mar in Albufeira, Portugal

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
X-travelZie site aanbieder€ 314,00vrije keuze
GogonlZie site aanbieder€ 324,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (1)
Appartementen Cantinho do Mar is een goed complex en ligt centraal tussen het gezellige oude centrum van Albufeira en het uitgaanscentrum de Strip. Naar dit spetterende uitgaanscentrum is het ongeveer 600 meter lopen vanaf het complex. Om lekker te luieren op het strand of een duik te nemen in zee moet je ongeveer 1500 meter lopen.
 Lees meer bij Gogonl
Met haar ideale ligging is Cantinho do Mar de perfecte basis voor een geslaagde vakantie in het gezellige Albufeira! Het complex ligt tussen het knusse oude centrum van Albufeira en het uitgaanscentrum de Strip. De Strip is het uitgaansgedeelte waar je je hele vakantie lang kunt feesten! Het complex beschikt over een zwembad waar je lekker kunt relaxen, het strand ligt op ongeveer 1500 meter afstand.
 Lees meer bij X-travel
Uw zomervakantie in Appartement Cantinho Do Mar, Bron:
Uw Portugal vakantie reizen in Appartement Cantinho Do Mar (Bron: x-travel)
  • Appartement Cantinho Do Mar