Aparthotel Luna Alpinus
Geef uw mening

Aparthotel Luna Alpinus

Aparthotel Luna Alpinus is een modern appartementencomplex met een rustige ligging in Acoteias. De prachtige stranden van de Algarve liggen op loopafstand, via een licht hellende weg. Het aanbod van ruime appartementen

in combinatie met de faciliteiten van een hotel maken een verblijf in Aparthotel Luna Alpinus zeer aangenaam. In de directe omgeving vindt u gezellige restaurantjes en winkeltjes. Wilt u een uitstapje maken naar het oude centrum van Albufeira dan kunt u gemakkelijk op de bus stappen voor het aparthotel.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Aparthotel Luna Alpinus in Albufeira, Portugal

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 294,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (2)
Aparthotel Luna Alpinus is een modern appartementencomplex met een rustige ligging in Acoteias. De prachtige stranden van de Algarve liggen op loopafstand, via een licht hellende weg. Het aanbod van ruime appartementen in combinatie met de faciliteiten van een hotel maken een verblijf in Aparthotel Luna Alpinus zeer aangenaam. In de directe omgeving vindt u gezellige restaurantjes en winkeltjes. Wilt u een uitstapje maken naar het oude centrum van Albufeira dan kunt u gemakkelijk op de bus stappen voor het aparthotel.
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Aparthotel Luna Alpinus, Bron:
Uw Portugal vakantie reizen in Aparthotel Luna Alpinus (Bron: sunweb)
  • Aparthotel Luna Alpinus
  • Aparthotel Luna Alpinus