Appartement Torre Da Aldeia
Geef uw mening

Appartement Torre Da Aldeia

Op een steenworp afstand van "the Strip" ligt Appartementen Torre de Aldeia. Het complex heeft een klein zwembad maar ook het strand is lekker dichtbij. Je zult je geen moment vervelen in dit

eenvoudige vakantieverblijf. Je verblijft in het bruisende centrum met verschillende winkeltjes en gezellige restaurants en bars. In de ochtend neem je een verfrissende duik om vervolgens de stad te verkennen. Bekijk ook de beoordelingen van dit complex op Zoover.nl.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement Torre Da Aldeia in Albufeira, Portugal

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
X-travelZie site aanbieder€ 324,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (1)
Op een steenworp afstand van "the Strip" ligt Appartementen Torre de Aldeia. Het complex heeft een klein zwembad maar ook het strand is lekker dichtbij.

Je zult je geen moment vervelen in dit eenvoudige vakantieverblijf. Je verblijft in het bruisende centrum met verschillende winkeltjes en gezellige restaurants en bars. In de ochtend neem je een verfrissende duik om vervolgens de stad te verkennen.

Bekijk ook de beoordelingen van dit complex op
Zoover.nl.
Met een zeer gunstige ligging is Appartementen Torre da Aldeia een heerlijke accommodatie om te verblijven tijdens je vakantie in Albufeira! Het complex ligt erg dicht bij de uitgaansgelegenheden op de Strip. En met de bushalte voor de deur is het oude centrum van Albufeira met het openbaar vervoer goed te bereiken. Naar het zandstrand kun je ook te voet! Kortom, alles wat je nodig hebt, is hier te vinden!<br/>
 Lees meer bij X-travel
Uw zomervakantie in Appartement Torre Da Aldeia, Bron:
Uw Portugal vakantie reizen in Appartement Torre Da Aldeia (Bron: vaya)
  • Appartement Torre Da Aldeia