Appartement Casa Lisa
Geef uw mening

Appartement Casa Lisa

Een oase van rust. Zo laat Appartementen Casa Lisa zich het beste omschrijven. Dit kleine en sfeervolle complex ligt aan de westzijde van Albufeira, vlakbij het rustige strand van Praia Sao Rafael.

Het is de ideale uitvalsbasis voor iedereen die van eenvoud houdt en er graag tijdens de vakantie zelf op uit trekt. In de omgeving kunt u heerlijk wandelen, bijvoorbeeld naar n van de romantische kleine strandjes verscholen tussen de hoge rotsen van de ruige Portugese kust.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Portugal vakantie reizen aanbiedingen voor in Albufeira, Algarve, Portugal. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Een oase van rust. Zo laat Appartementen Casa Lisa zich het beste omschrijven. Dit kleine en sfeervolle complex ligt aan de westzijde van Albufeira, vlakbij het rustige strand van Praia Sao Rafael. Het is de ideale uitvalsbasis voor iedereen die van eenvoud houdt en er graag tijdens de vakantie zelf op uit trekt. In de omgeving kunt u heerlijk wandelen, bijvoorbeeld naar n van de romantische kleine strandjes verscholen tussen de hoge rotsen van de ruige Portugese kust.
Uw zomervakantie in Appartement Casa Lisa, Bron:
Uw Portugal vakantie reizen in Appartement Casa Lisa (Bron: sunweb)
  • Appartement Casa Lisa