Villa Magdalena
Geef uw mening

Villa Magdalena

Een vakantieverblijf midden in het levendige uitgaansgebied van Praia da Oura en tóch de nodige privacy? Welkom in Villa Magdalena! Deze eenvoudige en ruime villa met eigen zwembad is werkelijk perfect gelegen

aan de populaire Strip. Hier hoeft u niets te missen! ?s Avonds gezellig barbecueën in uw eigen tuin waar u al een voorproefje krijgt van wat deze bruisende omgeving voor u in petto heeft? U hoeft alleen nog maar de voordeur uit te stappen!

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Villa Magdalena in Albufeira, Portugal

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 249,00vrije keuze
GogonlZie site aanbieder€ 359,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Deze zomer op vakantie met een stel vrienden? Dan is Villa Magdalena een perfecte keuze! Het is een heerlijke villa waarin je met 6 personen kunt verblijven en kunt genieten van de luxe van een eigen zwembad. Winkels en uitgaansgelegenheden zijn direct in de omgeving van de villa te vinden, die gelegen is nabij de Strip! Hier ga je met je vrienden een heerlijke vakantie beleven!
 Lees meer bij Gogonl
Een vakantieverblijf midden in het levendige uitgaansgebied van Praia da Oura en tóch de nodige privacy? Welkom in Villa Magdalena! Deze eenvoudige en ruime villa met eigen zwembad is werkelijk perfect gelegen aan de populaire Strip. Hier hoeft u niets te missen! ?s Avonds gezellig barbecueën in uw eigen tuin waar u al een voorproefje krijgt van wat deze bruisende omgeving voor u in petto heeft? U hoeft alleen nog maar de voordeur uit te stappen!
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Villa Magdalena, Bron:
Uw Portugal vakantie reizen in Villa Magdalena (Bron: sunweb)
  • Villa Magdalena
  • Villa Magdalena