Appartement Ouraview Beach Club
Geef uw mening

Appartement Ouraview Beach Club

De naam van dit schitterende appartementencomplex zegt het al. Ouraview Beachclub ligt direct aan het heerlijke Oura strand! Naast het strand zijn de twee grote zwembaden een populaire attractie van dit complex.

Zeker kinderen kunnen zich de hele dag uitleven op de waterglijbanen. Zodra de avond valt, stapt u aan de andere kant van het hotel zo het bruisende nachtleven in van de bekende Strip. Lekker wat eten en daarna wat drinken op n van de vele terrasjes. Ook het sfeervolle oude centrum is met een shuttlebusje goed bereikbaar.

Lees meer over deze accommodatie

3 aanbiedingen voor Appartement Ouraview Beach Club in Albufeira, Portugal

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 259,00vrije keuze
VayaZie site aanbieder€ 280,00vrije keuze
VakantiediscounterZie site aanbieder€ 294,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (3)
De naam van dit schitterende appartementencomplex zegt het al. Ouraview Beachclub ligt direct aan het heerlijke Oura strand! Naast het strand zijn de twee grote zwembaden een populaire attractie van dit complex. Zeker kinderen kunnen zich de hele dag uitleven op de waterglijbanen. Zodra de avond valt, stapt u aan de andere kant van het hotel zo het bruisende nachtleven in van de bekende Strip. Lekker wat eten en daarna wat drinken op n van de vele terrasjes. Ook het sfeervolle oude centrum is met een shuttlebusje goed bereikbaar.
 Lees meer bij Sunweb
Schoonmaak 3 x p.wk., wisseling handdoeken 2 x p.wk. en wisseling bedlinnen 1 x p.wk. Kinderbed: gratis.
 Lees meer bij Vakantiediscounter
Het mooi en ruim opgezette Ouraview Beach Club beschikt over luxueus ingerichte appartementen. Verder kun je heerlijk ontspannen in de healthclub of lekker een boekje lezen bij het zwembad. Ook de ligging is perfect, namelijk direct aan het strand en vlakbij het centrum. Het oude centrum bereik je eenvoudig met het toeristentreintje. Ouraview Beach Club is een ideaal complex voor een heerlijke vakantie!
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Appartement Ouraview Beach Club, Bron:
Uw Portugal vakantie reizen in Appartement Ouraview Beach Club (Bron: sunweb)
  • Appartement Ouraview Beach Club
  • Appartement Ouraview Beach Club
  • Appartement Ouraview Beach Club