Aparthotel Alfagar Ii
Geef uw mening

Aparthotel Alfagar Ii

Aparthotel Alfagar II is een nieuw gebouwd complex dat op n van de mooiste plekken van de Algarve ligt. Boven op de rode rotsen met vlakbij het schitterende strand van Santa Eulalia.

Bij laag water loopt u vanaf dit strand zo naar het vlakbij gelegen Praia da Oura en zelfs Albufeira is met een mooie wandeling langs het strand en over de paadjes tussen de rotsen te bereiken. Alfagar II is van alle gemakken voorzien, mooie zwembaden, veel faciliteiten voor de kinderen en een goede supermarkt. Met een prachtig uitzicht, luxe en comfort zult u een heerlijke vakantie tegemoet gaan.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Aparthotel Alfagar Ii in Albufeira, Portugal

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 269,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Aparthotel Alfagar II is een nieuw gebouwd complex dat op n van de mooiste plekken van de Algarve ligt. Boven op de rode rotsen met vlakbij het schitterende strand van Santa Eulalia. Bij laag water loopt u vanaf dit strand zo naar het vlakbij gelegen Praia da Oura en zelfs Albufeira is met een mooie wandeling langs het strand en over de paadjes tussen de rotsen te bereiken. Alfagar II is van alle gemakken voorzien, mooie zwembaden, veel faciliteiten voor de kinderen en een goede supermarkt. Met een prachtig uitzicht, luxe en comfort zult u een heerlijke vakantie tegemoet gaan.
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Aparthotel Alfagar Ii, Bron:
Uw Portugal vakantie reizen in Aparthotel Alfagar Ii (Bron: sunweb)
  • Aparthotel Alfagar Ii