Hotel Da Aldeia
Geef uw mening

Hotel Da Aldeia

Wilt u tijdens uw vakantie dicht bij de uitgaansmogelijkheden zitten? Dan is Hotel da Aldeia een prima keuze om uw vakantie door te brengen. Het is een sfeervol en verzorgd hotel dat

midden in het bruisende uitgaanscentrum van Praia da Oura ligt. Een deel van de kamers kijkt uit over de drukke winkelstraat. Bars en discotheken liggen binnen handbereik. Dit hotel is ook prima geschikt voor families met kinderen. Zo zorgt het aparte kinderbad voor de nodige waterpret en er is een miniclub waar ze de hele dag leuke dingen kunnen doen.

Lees meer over deze accommodatie

4 aanbiedingen voor Hotel Da Aldeia in Albufeira, Portugal

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 370,00vrije keuze
SunwebZie site aanbieder€ 374,00vrije keuze
X-travelZie site aanbieder€ 454,00vrije keuze
GogonlZie site aanbieder€ 504,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (4)
  • Foto's (3)
Een prima accommodatie in Albufeira is Hotel da Aldeia, een sfeervol en verzorgd complex op loopafstand van het strand. Dit hotel ligt aan de Strip, tegenover discotheek Liberto's. Het is een uitstekende keuze wanneer je je vakantie in een fijn hotel wilt doorbrengen en ook direct bij alle uitgaansmogelijkheden wilt zitten. Het oude centrum van Albufeira ligt op circa 3 kilometer afstand wat eenvoudig en goedkoop met het openbaar vervoer of met de taxi te bereiken is.
 Lees meer bij Gogonl
Wilt u tijdens uw vakantie dicht bij de uitgaansmogelijkheden zitten? Dan is Hotel da Aldeia een prima keuze om uw vakantie door te brengen. Het is een sfeervol en verzorgd hotel dat midden in het bruisende uitgaanscentrum van Praia da Oura ligt. Een deel van de kamers kijkt uit over de drukke winkelstraat. Bars en discotheken liggen binnen handbereik. Dit hotel is ook prima geschikt voor families met kinderen. Zo zorgt het aparte kinderbad voor de nodige waterpret en er is een miniclub waar ze de hele dag leuke dingen kunnen doen.
 Lees meer bij Sunweb
Hotel Da Aldeia is een sfeervol hotel met een ideale ligging. Hotel Da Aldeia ligt direct aan de Strip. Een perfecte locatie om te genieten van alle leuke dingen die Albufeira te bieden heeft.
 Lees meer bij Vaya
Breng je vakantie dit jaar door in Hotel da Aldeia! Dit sfeervolle en verzorgde complex ligt op loopafstand van het strand. Met een ligging tegenover Discotheek Liberto's, grenzend aan de Strip, is het natuurlijk elke avond feest! Het oude centrum van Albufeira ligt op ongeveer 3 kilometer van de accommodatie en is met het openbaar vervoer eenvoudig en goedkoop te bereiken.
 Lees meer bij X-travel
Uw zomervakantie in Hotel Da Aldeia, Bron:
Uw Portugal vakantie reizen in Hotel Da Aldeia (Bron: sunweb)
  • Hotel Da Aldeia
  • Hotel Da Aldeia
  • Hotel Da Aldeia