Appartement Vale Sa Joa
Geef uw mening

Appartement Vale Sa Joa

Op zoek naar de perfecte locatie voor jou in Albufeira? Appartementen Vale Sa Joa is een uitstekend complex dat bestaat uit drie verdiepingen en beschikt over ruime appartementen. Door het mooie zwembad,

de leuke poolbar en een prima sfeer staat Vale Sa Joa garant voor een fantastische vakantie. Ook de ligging is perfect, want het strand is met een paar minuten lopen te vinden en naar de Strip, ht uitgaanscentrum van Albufeira, is het ongeveer 800 meter lopen. De bekende discotheek Kiss ligt vlakbij; na een avondje goed stappen is je bed dus niet ver weg!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement Vale Sa Joa in Albufeira, Portugal

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
GogonlZie site aanbieder€ 249,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Op zoek naar de perfecte locatie voor jou in Albufeira? Appartementen Vale Sa Joa is een uitstekend complex dat bestaat uit drie verdiepingen en beschikt over ruime appartementen. Door het mooie zwembad, de leuke poolbar en een prima sfeer staat Vale Sa Joa garant voor een fantastische vakantie. Ook de ligging is perfect, want het strand is met een paar minuten lopen te vinden en naar de Strip, ht uitgaanscentrum van Albufeira, is het ongeveer 800 meter lopen. De bekende discotheek Kiss ligt vlakbij; na een avondje goed stappen is je bed dus niet ver weg!
 Lees meer bij Gogonl
Uw zomervakantie in Appartement Vale Sa Joa, Bron:
Uw Portugal vakantie reizen in Appartement Vale Sa Joa (Bron: gogonl)
  • Appartement Vale Sa Joa