Appartement Vale Sa§ Joa§
Geef uw mening

Appartement Vale Sa§ Joa§

Op zoek naar de perfecte locatie voor jou in Albufeira? Appartementen Vale Sa§ Joa§ is een uitstekend complex dat bestaat uit drie verdiepingen en beschikt over ruime appartementen. Door het mooie zwembad,

de leuke poolbar en een prima sfeer staat Vale Sa§ Joa§ garant voor een fantastische vakantie. Ook de ligging is perfect, want het strand is met een paar minuten lopen te vinden en naar de Strip, hÚt uitgaanscentrum van Albufeira, is het ongeveer 800 meter lopen. De bekende discotheek Kiss ligt vlakbij; na een avondje goed stappen is je bed dus niet ver weg!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement Vale Sa§ Joa§ in Albufeira, Portugal

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
GogonlZie site aanbieder€ 249,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Op zoek naar de perfecte locatie voor jou in Albufeira? Appartementen Vale Sa§ Joa§ is een uitstekend complex dat bestaat uit drie verdiepingen en beschikt over ruime appartementen. Door het mooie zwembad, de leuke poolbar en een prima sfeer staat Vale Sa§ Joa§ garant voor een fantastische vakantie. Ook de ligging is perfect, want het strand is met een paar minuten lopen te vinden en naar de Strip, hÚt uitgaanscentrum van Albufeira, is het ongeveer 800 meter lopen. De bekende discotheek Kiss ligt vlakbij; na een avondje goed stappen is je bed dus niet ver weg!
 Lees meer bij Gogonl
Uw zomervakantie in Appartement Vale Sa§ Joa§, Bron:
Uw Portugal vakantie reizen in Appartement Vale Sa§ Joa§ (Bron: gogonl)
  • Appartement Vale Sa§ Joa§