Appartement Luna Clube Oceano
Geef uw mening

Appartement Luna Clube Oceano

Wakker worden met uitzicht op zee, ontbijten op uw eigen balkonnetje of direct vanuit uw studio lekker het zwembad in duiken? Het kan allemaal in het sfeervolle appartementencomplex Clube Oceano. Overdag kunt

u heerlijk relaxen bij het zwembad of de schaduw opzoeken in de tropisch aangelegde tuin. Heeft u ?s avonds zin om lekker uit eten te gaan? In de omgeving zijn diverse gezellige restaurants te vinden. Voor de romantici is een wandeling via het strand naar het gezellige oude centrum van Albufeira een aanrader!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement Luna Clube Oceano in Albufeira, Portugal

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 309,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Wakker worden met uitzicht op zee, ontbijten op uw eigen balkonnetje of direct vanuit uw studio lekker het zwembad in duiken? Het kan allemaal in het sfeervolle appartementencomplex Clube Oceano. Overdag kunt u heerlijk relaxen bij het zwembad of de schaduw opzoeken in de tropisch aangelegde tuin. Heeft u ?s avonds zin om lekker uit eten te gaan? In de omgeving zijn diverse gezellige restaurants te vinden. Voor de romantici is een wandeling via het strand naar het gezellige oude centrum van Albufeira een aanrader!
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Appartement Luna Clube Oceano, Bron:
Uw Portugal vakantie reizen in Appartement Luna Clube Oceano (Bron: sunweb)
  • Appartement Luna Clube Oceano