Appartement Orada Marina De Albufeira
Geef uw mening

Appartement Orada Marina De Albufeira

Appartementen Orada Marina de Albufeira is een kleurrijk complex dat beschikt over zeer leuke, felgekleure appartementen die netjes zijn ingericht. Dit vrolijke complex is rustig gelegen in een groene omgeving bij de

prachtige nieuwe jachthaven. Door de vele faciliteiten zal het u hier aan niets ontbreken! Voor de kinderen is er een spelletjesruimte, een speelweide en een apart kinderbad. U verblijft even buiten het centrum van Albufeira, maar met de bus kunt u hier zo naartoe. Een aanrader voor een geslaagde vakantie!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement Orada Marina De Albufeira in Albufeira, Portugal

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 314,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Appartementen Orada Marina de Albufeira is een kleurrijk complex dat beschikt over zeer leuke, felgekleure appartementen die netjes zijn ingericht. Dit vrolijke complex is rustig gelegen in een groene omgeving bij de prachtige nieuwe jachthaven. Door de vele faciliteiten zal het u hier aan niets ontbreken! Voor de kinderen is er een spelletjesruimte, een speelweide en een apart kinderbad. U verblijft even buiten het centrum van Albufeira, maar met de bus kunt u hier zo naartoe. Een aanrader voor een geslaagde vakantie!
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Appartement Orada Marina De Albufeira, Bron:
Uw Portugal vakantie reizen in Appartement Orada Marina De Albufeira (Bron: sunweb)
  • Appartement Orada Marina De Albufeira