Aparthotel Luna Alpinus - Hp
Geef uw mening

Aparthotel Luna Alpinus - Hp

Speciaal voor u ingekocht voor een wel heel voordelige prijs: Aparthotel Luna Alpinus op basis van halfpension! Een modern appartementencomplex met een rustige ligging in Acoteias. De prachtige stranden van de Algarve

liggen op loopafstand, via een licht hellende weg. Het aanbod van ruime appartementen in combinatie met de faciliteiten van een hotel maken een verblijf in Aparthotel Luna Alpinus zeer aangenaam. In de directe omgeving vindt u gezellige restaurantjes en winkeltjes. Wilt u een uitstapje maken naar het nieuwe centrum van Albufeira dan kunt u gemakkelijk op de bus stappen voor het aparthotel.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Portugal vakantie reizen aanbiedingen voor in Albufeira, Algarve, Portugal. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Speciaal voor u ingekocht voor een wel heel voordelige prijs: Aparthotel Luna Alpinus op basis van halfpension! Een modern appartementencomplex met een rustige ligging in Acoteias. De prachtige stranden van de Algarve liggen op loopafstand, via een licht hellende weg. Het aanbod van ruime appartementen in combinatie met de faciliteiten van een hotel maken een verblijf in Aparthotel Luna Alpinus zeer aangenaam. In de directe omgeving vindt u gezellige restaurantjes en winkeltjes. Wilt u een uitstapje maken naar het nieuwe centrum van Albufeira dan kunt u gemakkelijk op de bus stappen voor het aparthotel.
Uw zomervakantie in Aparthotel Luna Alpinus - Hp, Bron:
Uw Portugal vakantie reizen in Aparthotel Luna Alpinus - Hp (Bron: sunweb)
  • Aparthotel Luna Alpinus - Hp